Sora – Etelä-Satakunta, Säkylä ja lähikunnat

Sora työmaalle toimitettuna

Sora on hyvin vettäläpäisevä maalaji, jota voi käyttää raekoosta riippuen lukuisissa eri kohteissa ja tarkoituksissa. Työmaa ja sen olosuhteet määräävät tarkemmin, millaista kiviainesta rakeisuudeltaan ja laadultaan kohteessa tulisi käyttää. Rakeisuus ilmoitetaan kokoluokkina kunkin kiviaineksen kohdalla.

Olemme kaikkien eri maa-ainesten asiantuntijoita ja autammekin mielellämme sinua löytämään oikean maa-aineksen jokaiseen eri käyttötarkoitukseen, olipa se sitten soraa, mursketta tai kivituhkaa. Kauttamme tilattu sora on myös mahdollista tilata suoraan työmaalle kuljetettuna Varsinais-Suomen ja eteläisen Satakunnan alueella.

Sora parantaa pinnan kestävyyttä ja tuo lisää kantavuutta

Sora on monipuolinen maa-aines, josta on huuhtoutunut hienoin maa-aines (hiekka) pois. Tämän ansiosta sora päästää veden hyvin lävitseen ilman, että paikoilleen laitettu soramassa lähtee liikkeelle. Soraa käytetään erityisesti rakennusten pohjatöissä ja teiden pintamateriaaleina.

Rakennuspohjaksi sora on hyvä valinta, sillä se ei kerää vettä ja vedetön maa-aines ei roudi. Säänkestävä sora sopii näin myös esimerkiksi laatoituksen tai muun päällysteen alle tiiviiksi pohjakerrokseksi. Hyvin tehty sorapohja lisää rakennuksen kantavuutta ja se on helppoa liikuteltavaa rakennustyömaalla. Rakennustöissä voidaan toisinaan tarvita myös soramursketta, minkä saat tietenkin myös meiltä.

Sora luo hyvän pohjan kestävälle ja turvalliselle rakentamiselle.

Soraa pihalle ja tien pinnalle

Pohjamateriaalin lisäksi sora on suosittu teiden, kulkureittien ja pihojen pintamateriaalina. Kasvillisuuden alustaksi sora ei sovi, mutta routimaton, rasitusta kestävä ja maaperää suojaava sora on hyvä vaihtoehto kaikkialle, missä halutaan hyvää pitoa. Piha- ja pintamateriaalina sora on myös todella siisti: veden kulkeutuessa pinnan läpi maaperään ja nolla-aineksen puuttuessa ei soraa kulkeudu hiekan tai kivituhkan tavoin kengänpohjissa ja renkaissa.

Ota yhteyttä ja tilaa sora pihalle tai työmaalle toimitettuna