Hiekka – Satakunta, Säkylä ja lähikunnat

Hiekkaa erilaisiin täyttökohteisiin

Hiekkaa piharakentamiseen ja teiden tueksi

Säkylän Sora-Pojat toimittaa työmaallesi hiekkaa, kun tarvitset täyttömaata esimerkiksi piharakentamiseen tai muihin maanrakennustöihin. Hiekkaa voidaan käyttää rakennusten pohjien täytöissä tai vaikkapa pihakivien alusmateriaaleina. Täyttöhiekka on erinomainen maa-aines myös erilaisiin ohuisiin tasauksiin.

Erikokoiset hiekat moniin tarkoituksiin

Seulomalla hiekasta saadaan eri raekokoja moniin käyttötarkoituksiin. Hiekkaa voidaan käyttää esimerkiksi lasten hiekkalaatikoissa,  turvahiekkana leikkipuistoissa tai vaikkapa urheilukentillä. Täyttöhiekasta voidaan tehdä erilaisia tasauksia, jolloin saat vahvan käyttöä kestävän ja kantavan pohjan.

Hiekan toimitus tarpeesi mukaan

Ota yhteyttä ja kerro meille hiekan käyttötarpeestasi. Me autamme arvioimaan tarvitsemasi täytemaan määrän ja kuljetamme hiekan suoraan haluamaasi kohteeseen. Hiekan voit ostaa meiltä myös suoraan kuormattuna.

Voit luottaa toimitusvarmuuteemme sekä hiekan nopeaan toimitukseen. Olemme luotettava toimija Satakunnassa, Säkylässä sekä lähikunnissa, ja pysymme antamissamme aikatauluissa.

Maa-aineksia tilatessasi voit luottaa tuotteemme laatuun. CE-merkityt maa-aineet takaavat, että saat korkealaatuisia tuotteita, jotka takaavat varman ja kestävän rakentamisen.

Pyydä tarjous!

Hiekan hinnan saat helposti selville olemalla suoraan meihin yhteydessä puhelimitse tai sähköpostin välityksellä!