Maa-aines Etelä-Satakunta, Säkylä ja lähialueet

Maa-aines on maaperästä seulottua tai kalliosta ja sorasta murskattua maa- tai kiviainesta. Maa-aineksen käyttöominaisuudet tulevat aineksen tyypistä ja hienoudesta.

Oikein valittu maa-aines antaa hyvät eväät luoda tukeva kantavuus, suojata rakenteita, tasata alustat ja rakentaa käyttöä kestävä pinta. Maa-aineksia yhdistelemällä ja harkiten käyttämällä rakeennetaan pihoja ja teitä, jotka kestävät kulkemista, painoa ja kulutusta. Voit lukea lisää eri maa-ainesten ominaisuuksista niiden omilta sivuilta.

Laadukkaat maa-ainekset maaperän asiantuntijoilta

Säkylän Sora-Pojat ovat toimittaneet Etelä-Satakunnan ja Varsinais-Suomen laadukkaimmat maa-ainekset vuodesta 1990 alkaen. Vuosikymmenten myötä kokemus ja asiantuntijuus eri maa-aineksista sekä niiden käyttöominaisuuksista on kasvanut aivan omalle tasolleen. Kaikki maa-aineksemme ovat CE-merkittyjä.

Toimitamme kaikki maa-ainekset suoraan kohteeseen, tai valmiiksi kuopalta kuormattuna. Palvelun täydentää asiantunteva apu oikeanlaisen maa-aineksen valintaan, kerromme mielellämme lisää ainesten eroista ja käyttöominaisuuksista. Autamme myös arvioimaan maa-aineksen tarvittua määrää. Löydämme varmasti parhaan mahdollisen ratkaisun vaativimpiinkin kohteisiin.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous maa-aineksesta