Sepeli – Etelä-Satakunta, Säkylä ja lähikunnat

Sepelit ja singelit Säkylän Sora-Pojilta

Sepelin käyttötarkoitukset

Sepeli on kalliosta tai sorasta murskattua kiviainesta. Sepelin sopii salaojien rakentamiseen sekä rakennusten alapohjiin. Hienojakoisena sepeli toimii erinomaisesti katujen hiekoituksessa, myös talon sokkeleiden vierustoilla sekä pihamailla.

Sepeli on monikäyttöistä materiaalia ja sitä voidaan käyttää useisiin eri tarkoituksiin. Sepeli on myös vettä läpäisevä ja routimaton kiviaines, jota meiltä löytyy useissa eri kokoluokissa.

Hiekoitussepeli

Sepeli toimii hienosti katujen hiekoituksessa, sillä hiekoitussepeli torjuu liukkautta ja tuo pitoa.  Käyttökohteena katujen hiekoituksen lisäksi voivat olla pihat, joiden pintamateriaalina sepeli toimii hyvin. Myös koristekatteena hiekoitussepeliä voidaan käyttää sen pienirakeisuuden ansiosta.

Suurempirakeinen sepeli

Rakenteeltaan suurempi 16-32 mm kokoinen sepeli toimii mainosti esimerkiksi salaojissa tai seinustoilla rakennuksissa. Myös esimerkiksi terassien ja muiden rakenteiden pohjat ovat toimivia käyttökohteita.

Sepelin kuljetus suoraan työmaallesi

Kun tilaat sepelin meiltä, saat samassa myös maa-aineksen kuljetuksen suoraan työmaallesi. Luotettavana maa-ainesten toimittajana pidämme huolen, että tarvitsemasi sepelin määrä ja laatu on aina oikea.

Sepelit saat seuraavissa kokoluokissa

  • 8–16 mm
  • 16–32 mm

Sepelin hinnan saat selville jättämällä tarjouspyynnön verkkosivuillamme tai ottamalla meihin yhteyttä!