Soraa pihalle Säkylä

Sora on yleisesti käytetty nimitys kaikille tyypillisimmille pihan ja puutarhan kiviaineksille. Soralla voidaan tarkoittaa erilaisia murskeita ja sepeleitä, joita löytyykin monenlaisia, moneen eri käyttöön. Rakentamisen kiviaineksilla on omat tehtävänsä, eivätkä ne väärässä paikassa toimi toivotulla tavalla. 

Olemme kaikkien eri maa-ainesten asiantuntijoita ja autamme mielellämme sinua löytämään oikean maa-aineksen jokaiseen eri käyttötarkoitukseen ja projektiin, olipa se sitten soraa, mursketta, sepeliä tai kivituhkaa. Kauttamme tilattu sora on myös mahdollista tilata suoraan työmaalle ja pihaan kuljetettuna Varsinais-Suomen ja eteläisen Satakunnan alueella.

Ota yhteyttä ja tilaa soraa pihalle tai työmaalle!

 

Valitse oikea maa-aines oikeaan kohteeseen

Yleisnimitystä sora käytetään useimmiten sepelistä ja kalliomurskeesta. Kalliomurske ja sepeli sotketaankin useasti keskenään. Niiden käyttökohteet ovat kuitenkin hyvin erilaiset.

Sepeli eroaa murskeesta yhdellä merkittävällä ominaisuudella: sepelistä on seulottu pois hienojakoinen, tiivistyvä aines. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että sepeli ei tiivisty ja läpäisee vettä paremmin kuin kalliomurske. Sepelin yleisimpiä käyttökohteita ovat erilaiset salaojien täytöt ja koristekäyttö talon sokkelin vierellä.

Murskeessa on seassa hienojakoista tiivistyvää ainesta, kun taas sepelistä tämä on seulottu pois. Hieno aines mahdollistaa sen, että kalliomurske tiivistyy paremmin kuin sepeli. Mursketta käytetään yleisemmin parkkipaikkojen ja pihan eri kohtien paikkaukseen sekä betoni- ja luonnonkivien asennukseen. Murske on helppo tiivistää ja kivikerros tiivistyy tukevaksi, kantavaksi rakenteeksi.

Suurempirakeinen sepeli tunnetaan myös nimellä salaojasora. Salaojasora sisältää hienompaa nolla-ainesta, jolloin se suodattaa veden mukana kulkeutuvan humuksen ja muun salaojan tukkivan materiaalin pois. Suurempirakeinen sepeli soveltuu loistavasti myös esimerkiksi terassien ja muiden rakenteiden pohjiin.

Kivituhka on tietyllä tavalla soraa sekin, vain hyvin hienojakoista sellaista. Kivituhka on yksi suosituimmista ja yleisimmin käytetyistä materiaaleista pihaan ja kulkureiteille. Kivituhkalla voidaan päällystää polkuja, parkkipaikkoja ja muita piha-alueita. Sen päälle asennetaan myös betoni- sekä luonnonkivet, koska mursketta hienojakoisempi rakenne auttaa tasaisen pinnan aikaansaamisessa.

Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla maa-ainesten asiantuntija, sen homman voit jättää meille. Neuvomme mielellämme oikean maa-aineksen valinnassa, ja näin voit olla varma, että saat sopivaa maa-ainesta juuri sinun käyttötarkoitukseesi.

Tilaa soraa pihaan ja työmaalle

Kun tilaat maa-ainekset meiltä, saat samassa myös kuljetuksen suoraan pihaasi tai työmaallesi. Luotettavana maa-ainesten toimittajana pidämme huolen, että tarvitsemasi maa-aineksen määrä ja laatu on aina oikea. Maa-aineksemme ovat CE-merkittyjä, mikä takaa tuotteiden korkean laadun. Maa-aineksillamme luot tukevan kantavuuden, suojaat rakenteet ja tasaat alustat. Laadukas maa-aines tulee Säkylän Sora-Pojilta!

Soratoimituksen kokonaishinnan saat selville jättämällä tarjouspyynnön verkkosivuillamme tai ottamalla meihin yhteyttä sähköpostilla!