Soraliike Säkylä

Kun tarvitset mursketta, hiekkaa tai sepeliä työmaallesi, pihallesi tai muuhun kohteeseen, käänny meidän puoleemme. Säkylän Sora-Pojat Oy on maa-ainesten asiantuntija Etelä-Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa. Olemme toimittaneet erilaiset maa- ja kiviainekset aina sorasta hiekkaan ja murskeisiin rakennustyömaille, tietyökohteisiin, pihamaille sekä muihin asiakkaidemme tarpeisiin jo yli kolmenkymmenen vuoden ajan. Palvelemme mielellämme niin yrityksiä kuin yksityishenkilöitä, kuntia ja kaupunkeja sekä muita toimijoita unohtamatta.

Saat meiltä maa-ainekset kuljetettuna suoraan kohteeseesi, tai valmiiksi kuormattuna kuopalta. Kysy meiltä apua – me tiedämme, mitkä maa-ainekset sopivat mihinkin käyttökohteeseen.

Maa- ja kiviainesmyynti asiantuntevasti palvellen

Oikealla maa-aineksen valinnalla takaat tukevan kantavuuden, suojaat rakenteita, tasaat alustat ja rakennat käyttöä kestävän pinnan. Maa-aineksia yhdistelemällä ja harkiten käyttämällä rakennetaan pihoja ja teitä, jotka kestävät kulkemista, painoa ja kulutusta. Tuotteidemme korkean laadun takaa maa-ainesten CE-merkintä.

Hiekat ja sorat sopivat erinomaisesti pintamateriaaleiksi. Erilaiset sepelit puolestaan soveltuvat erilaisten rakenteiden pohjaksi. Murskeilla päällystät tiet ja pihamaat. Tarjoamme asiantuntevan avun oikeanlaisen maa-aineksen valintaan. Kerromme mielellämme lisää maa- ja kiviainesten eroista ja käyttöominaisuuksista. Autamme myös arvioimaan maa-aineksen tarvittua määrää. Löydämme varmasti parhaan mahdollisen ratkaisun vaativimpiinkin kohteisiin.

Ota yhteyttä!

Tutustu maa- ja kiviainesvalikoimaamme

Kalliomurske 0-16 mm on luottomateriaali moneen käyttöön

Yksi suosituimmista ja kysytyimmistä rakennusteollisuuden perusmateriaaleista on kalliomurske. Sitä voidaan hyödyntää esimerkiksi teiden pohjissa, erilaisissa täytöissä tai kantavissa rakenteissa. Erityisesti kalliomurske 0-16 mm takaa kantavan ja käyttöä kestävän pinnan hyvin tiivistyvänä materiaalina. Se soveltuu erinomaisesti pihojen ajo- ja kulkuväylille pintakulutuskerrokseksi. Kalliomurske 0-16 mm sopii myös erilaisiin tasauksiin ja perustuksiin, esimerkiksi pressutallien, leikkimökkien tai grillikatosten pohjissa.

Tyypillisesti kotitalouskäytössä käytetään hienompaa kalliomursketta, kun taas rakennusteollisuudessa karkeammat raekoot tuovat mukanaan parempaa kantavuutta. Mursketta voidaan käyttää myös esimerkiksi tasauskerroksena asfaltin alle. Kantavissa rakenteissa on syytä käyttää karkeampirakeisempaa kalliomursketta. Olipa murskeen käyttökohteesi suuri tai pieni, Säkylän Sora-Pojilta saat kalliomurskeen varmalla ja nopealla toimituksella. Olemme luotettava toimija, jonka aikataulut toimituksissa pitävät.

Sepeli ja hiekka suoraan pihaasi toimitettuna

Erilaisiin täyttöihin sekä pintamateriaaleiksi soveltuvat hyvin sepelit ja hiekat, joita saat Säkylän Sora-Pojilta useassa eri raekoossa moniin käyttökohteisiin tarkoitettuna.

Sepeli on monikäyttöistä materiaalia ja sitä voidaan käyttää useisiin eri tarkoituksiin. Sepeli on vettä läpäisevä ja routimaton kiviaines, jota meiltä löytyy useissa eri kokoluokissa. Sepeli sopii rakennusten alapohjiin sekä salaojien rakentamiseen. Hienojakoinen sepeli toimii erinomaisesti myös talon sokkeleiden vierustoilla sekä pihamailla. 

Toimitamme pihallesi tai työmaallesi hiekkaa, kun tarvitset esimerkiksi täyttömaata piharakentamiseen tai muihin maanrakennustöihin. Hiekkaa voidaan käyttää esimerkiksi rakennusten perustuksissa, viemäri- ja vesiputkien suojatäytössä, urheilukentillä ja turvahiekkana leikkipuistoissa. Lisäksi hiekkaa käytetään myös tierakentamisessa, imeytyskentissä ja vaikka mökin uimarannan rakentamisessa. Täyttöhiekka on erinomainen maa-aines myös erilaisiin ohuisiin tasauksiin, jolloin saat vahvan, käyttöä kestävän ja kantavan pohjan.

Kun tilaat sepelit ja hiekat meiltä, saat samassa myös kuljetuksen suoraan työmaallesi. Luotettavana maa-ainesten toimittajana pidämme huolen, että tarvitsemasi maa-aineksen määrä ja laatu on aina oikea. Maa- ja kiviaineksen hinnan saat selville jättämällä tarjouspyynnön verkkosivuillamme tai ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse sora-pojat@dnainternet.net!

Tilaa laadukkaat sorat, murskeet, sepelit ja hiekat kuljetuksineen Säkylässä

Etelä-Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa Säkylän Sora-Pojat Oy on maa-ainesten asiantuntija. Olemme toimineet vuodesta 1990 ja toimittaneet erilaiset maa-ainekset luotettavasti asiakkaidemme tarpeisiin nopeallakin aikataululla.

Voit lukea lisää eri maa-ainesten ominaisuuksista niiden omilta sivuilta.