Soraliike Pöytyä

Säkylän Sora-Pojat Oy on maa-ainesten asiantuntija Etelä-Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa. Kun siis tarvitset mursketta, hiekkaa tai sepeliä työmaallesi, pihallesi tai muuhun kohteeseen, käänny meidän puoleemme. Toimitamme maa- ja kiviainekset sorasta hiekkaan ja murskeisiin rakennustyömaille, tietyökohteisiin, pihamaille sekä muihin asiakkaidemme tarpeisiin Pöytyällä. Palvelemme mielellämme niin yrityksiä kuin yksityishenkilöitä, kuntia ja kaupunkeja sekä muita toimijoita unohtamatta.

Meiltä saat maa-ainekset kuljetettuna suoraan kohteeseesi, tai valmiiksi kuormattuna kuopalta. Kysy meiltä apua – me tiedämme, mitkä maa-ainekset sopivat mihinkin käyttökohteeseen.

Kiviainesmyynti asiantuntevalla palvelulla

Oikealla maa-aineksella voidaan taata tukeva kantavuus, suojataan rakenteet oikeaoppisesti, tasataan alustat ja rakennetaan käyttöä kestäviä pintoja. Maa-ainesten harkitulla käytöllä rakennetaan pihoja ja teitä, jotka kestävät kulkemista, painoa, kulutusta ja sään muutoksia. Maa-aineksia voidaan myös yhdistellä optimaalisen pinnan aikaansaamiseksi. Tuotteidemme korkeasta laadusta kertoo maa-ainesten CE-merkintä.

Pintamateriaaleiksi kannattaa valita hiekkaa ja soraa. Erilaiset sepelit puolestaan soveltuvat erilaisten rakenteiden pohjaksi. Teiden ja pihamaiden päällystykseen parhaiten sopivat murskeet. Tarjoamme sinulle aina asiantuntevan avun oikeanlaisen maa-aineksen valintaan. Kerromme mielellämme lisää maa- ja kiviainesten eroista ja käyttöominaisuuksista. Autamme myös arvioimaan maa-aineksen tarvittua määrää. Löydämme varmasti parhaan mahdollisen ratkaisun vaativimpiinkin kohteisiin.

Ota yhteyttä!

Tutustu maa- ja kiviainesvalikoimaamme

Kalliomurske 0-16 mm suoraan kohteeseesi

Yksi suosituimmista ja kysytyimmistä rakennusteollisuuden perusmateriaaleista on kalliomurske. Sitä hyödynnetään muun muassa teiden pohjissa, erilaisissa täytöissä sekä kantavissa rakenteissa. Se soveltuu erinomaisesti pintakulutuskerrokseksi pihojen ajo- ja kulkuväylille. Erityisesti kalliomurske 0-16 mm takaa kantavan ja käyttöä kestävän pinnan, sillä se on hyvin tiivistyvä materiaali. Kalliomurske 0-16 mm sopii myös erilaisiin tasauksiin ja perustuksiin, esimerkiksi pressutallien, leikkimökkien tai grillikatosten pohjissa.

Kotitalouskäytössä käytetään tyypillisesti hienompijakoista kalliomursketta, kun taas rakennusteollisuudessa karkeammat raekoot tuovat mukanaan parempaa ja vahvempaa kantavuutta. Kalliomursketta käytetään myös esimerkiksi tasauskerroksena asfaltin alle. Kantavissa rakenteissa suosittelemme käytettäväksi karkeampirakeisempaa kalliomursketta. 

Olipa murskeen käyttökohteesi suuri tai pieni, Säkylän Sora-Pojilta saat kalliomurskeen varmalla ja nopealla toimituksella. Olemme luotettava toimija, jonka aikataulut toimituksissa pitävät.

Tilaa sepeli ja hiekka Sora-Pojilta!

Sepelit ja hiekat soveltuvat hyvin erilaisiin täyttöihin sekä pintamateriaaleiksi, joita saat Säkylän Sora-Pojilta useassa eri raekoossa, moniin käyttökohteisiin tarkoitettuna.

Sepeli on monikäyttöinen materiaali ja sitä voidaan käyttää useisiin eri tarkoituksiin. Sepeli on vettä läpäisevä ja routimaton kiviaines, jota meiltä löytyy useissa eri kokoluokissa. Sepeli sopii rakennusten alapohjiin sekä salaojien rakentamiseen. Hienojakoinen sepeli toimii erinomaisesti myös talon sokkeleiden vierustoilla sekä pihamailla. 

Kun tarvitset esimerkiksi täyttömaata piharakentamiseen tai muihin maanrakennustöihin, me toimitamme hiekkaa suoraan pihallesi tai työmaallesi. Hiekka soveltuu käytettäväksi esimerkiksi rakennusten perustuksissa, viemäri- ja vesiputkien suojatäytöissä, urheilukentillä ja turvahiekkana leikkipuistoissa. Lisäksi hiekkaa käytetään myös teiden rakentamisessa, imeytyskentissä ja mökin uimarannan rakentamisessa. Täyttöhiekka on erinomainen maa-aines myös erilaisia ohuita tasauksia varten. Täyttöhiekalla saat aikaiseksi vahvan, käyttöä kestävän ja kantavan pohjan.

Tilaamalla sepelit ja hiekat meiltä, saat samalla myös kuljetuksen suoraan työmaallesi. Pidämme huolen, että tarvitsemasi maa-aineksen määrä ja laatu on aina oikea. Maa- ja kiviaineksen hinnan saat selville jättämällä tarjouspyynnön verkkosivuillamme tai ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse sora-pojat@dnainternet.net!

Sorat, murskeet, sepelit ja hiekat kuljetuksineen Pöytyällä

Etelä-Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa Säkylän Sora-Pojat Oy on maa-ainesten asiantuntija. Olemme toimineet vuodesta 1990 ja toimittaneet erilaiset maa-ainekset luotettavasti asiakkaidemme tarpeisiin nopeallakin aikataululla.

Voit lukea lisää eri maa-ainesten ominaisuuksista niiden omilta sivuilta.