Hiekotusmurske - Etelä-Satakunta, Säkylä ja lähikunnat

Hiekotusmurske liukkauden torjuntaan

Kevyt hiekotusmurske on tehokas liukkauden torjuja

Suomen talvi alkaa loka-marraskuussa, kun yöpakkaset tulevat ja kulkureiteille sekä piha-alueille alkaa muodostua mustaa jäätä. Kun pakkaskelit alkavat vakiintua eikä auringon lämpö riitä enää sulattamaan jääpintaa, tulee kulkureitit hiekoittaa, jotta liukastumisen riski pienenee.

Hiekotusmurske on hienojakoista, raekooltaan 3–8 mm olevaa soramursketta, joka soveltuu loistavasti pihan tai kävelytien hiekoitukseen. Kevyt hiekotusmurske ei painu jään alle, vaikka päivän aikana jääpinta sulaisi ja yöllä jäätyisi uudelleen – tämä säästää talviylläpidon kuluissa, kun hiekotusta ei tarvitse uusia päivittäin. Koska hiekotusmurske on riittoisaa ja niin kevyttä, on myös sen käsittely helppoa ja murskeen voi tarvittaessa levittää myös käsin. Oikea raekoko parantaa murskeen pitävyyttä, kuitenkaan kulkeutumatta suurissa määrin sisälle.

Tilaa hiekotusmurske suoraan kohteeseen

Kun tarvitset laadukkaat maa-ainekset vaikkapa suoraan kohteeseen toimitettuna, ota yhteyttä Säkylän Sora-Poikiin! Me tunnemme hiekat, sorat, murskeet ja sepelit läpikotaisin. Autamme tarvittaessa oikean maa-aineslaadun valinnassa, mikäli et ole aivan varma mikä on paras vaihtoehto tarpeisiisi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää – ja jos tarvitsette isomman määrän hiekotusmursketta, toimitamme Etelä-Satakunnan, Säkylän ja Varsinais-Suomen alueella sen suoraan kohteeseen.

Kysy lisää puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeen kautta!