Soraliike Eura

Säkylän Sora-Pojat Oy on maa-ainesten asiantuntija, ja toimitamme mursketta, hiekkaa tai sepeliä työmaallesi, pihallesi tai muuhun kohteeseen Eurassa. Palvelemme mielellämme niin yrityksiä kuin yksityishenkilöitä, kuntia ja kaupunkeja Etelä-Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa. Saat meiltä maa-ainekset kuljetettuna suoraan kohteeseesi, tai valmiiksi kuormattuna kuopalta. Kysy meiltä apua – me tiedämme, mitkä maa-ainekset sopivat parhaiten käyttötarkoitukseesi.

Kiviainesmyynnistä myös kalliomurske 0-16 mm

Oikea maa-aines takaa tukevan kantavuuden, käyttöä kestävän pinnan, suojaa rakenteita ja tasaa alustat:

  • Hiekat ja sorat sopivat täyttöihin ja pintamateriaaleiksi.
  • Erilaiset sepelit soveltuvat erilaisten rakenteiden pohjaksi.
  • Murskeet sopivat teiden ja pihamaan päällystykseen.

Maa-aineksia yhdistelemällä ja harkiten käyttämällä rakennetaan pihoja ja teitä, jotka kestävät kulkemista, painoa ja kulutusta vuosien ajan. Korkealaatuiset maa- ja kiviaineksemme ovat CE-merkittyjä. Tarjoamme asiantuntevan avun oikeanlaisen maa-aineksen valintaan. Kerromme mielellämme lisää maa- ja kiviainesten eroista ja käyttöominaisuuksista sekä autamme arvioimaan maa-aineksen tarvittavaa määrää.

Ota yhteyttä!

Tutustu maa- ja kiviainesvalikoimaamme

Yksi kysytyimmistä rakennusteollisuuden perusmateriaaleista on kalliomurske. Sitä voidaan hyödyntää esimerkiksi teiden pohjissa, erilaisissa täytöissä sekä kantavissa rakenteissa. Erityisesti kalliomurske 0-16 mm takaa kantavan ja käyttöä kestävän pinnan hyvin tiivistyvänä materiaalina. Se käy erinomaisesti pihojen ajo- ja kulkuväylille pintakulutuskerrokseksi. Kalliomurske 0-16 mm sopii myös erilaisiin tasauksiin ja perustuksiin, esimerkiksi pressutallien, leikkimökkien tai grillikatosten pohjissa.

Tyypillisesti kotitalouskäytössä käytetään hienompaa kalliomursketta, kun taas rakennusteollisuudessa karkeammat raekoot takaavat kaikista parhaimman kantavuuden. Mursketta käytetään yleisesti tasauskerroksena asfaltin alla. Kantavissa rakenteissa on syytä käyttää karkeampirakeisempaa kalliomursketta.

Olipa murskeen käyttökohteesi suuri tai pieni, Säkylän Sora-Pojilta saat kalliomurskeen varmalla ja nopealla toimituksella. Olemme luotettava toimija, jonka aikataulut toimituksissa pitävät.

Tilaa sora, murskeet, sepeli ja hiekka kuljetuksineen Eurassa

Kun tilaat sorat, sepelit, hiekat ja murskeet meiltä, saat samassa myös kuljetuksen suoraan kohteeseesi. Luotettavana maa-ainesten toimittajana pidämme huolen, että tarvitsemasi maa-aineksen määrä ja laatu on aina oikea. Maa- ja kiviaineksen hinnan saat selville jättämällä tarjouspyynnön verkkosivuillamme tai ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse!

Etelä-Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa Säkylän Sora-Pojat Oy on maa-ainesten asiantuntija. Olemme toimineet vuodesta 1990 ja toimittaneet erilaiset maa-ainekset luotettavasti asiakkaidemme tarpeisiin nopeallakin aikataululla.

Voit lukea lisää eri maa-ainesten ominaisuuksista niiden omilta sivuilta.